Въпреки лошите атмосферни условия, над 2000 зрителя гледаха първият ден и първото издание на Луда надпревара за годината и с нетърпение очакват финалите, след броени часове.

Както вече споменахме, хиляди зрители се наслади на зрелищния първи ден от първото събитие за годината на Луда надпревара в град Костинброд. Проведоха се 3 битки на непрофесионално подготвените автомобили, както и 4 на професионалистите, които оставиха зрителите без дъх.
В първата битка пилотът Богдан Борисов с неговото Мицубиши надви над завидните шофьорски умения на съперника си Александър управляваш Ситруен. Алекс с Нисан, както и Борислав с неговият Опел, утре ще се впуснат отново в тежки битки за голямата награда. От професионалистите се класираха Бранимир Данов с неговия Мерцедес „катафалка“, който е дългогодишен авто състезател и не е за подценяване, Янко и Крум с техните Опели, явно ще излезнат доста здравички и не на последно място миналогодишния шампион в Луда надпревара Красимир шукадаров с уникалната „млада“ Лада, лъсната до последното желязо.

На арената на гладиаторските битки професионалисти демонстрираха  едни от най-опасните филмови каскади, преминаване през стълба, но без да засегне човека върху нея, АТВ на две гуми, дрифтове от най-малкия участник в програмата едва на шест годинки, но заплени публиката с неверояно шофиране на детско АТВ, награди за дечицата осигурени от партньори на надпреварата подкрепили каузата, а именно: „Спри агресията по пътищата стани един от нас“. 

За секунди всички майки закриха очите на децата и погледнаха назидателно мъжете си, докато прекрасната Пандора показа колко е важна чистотата на колата демонстрирайки го на арената. За всеки по нещо, нито за миг публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и много хубави моменти които ще останат в зрителите доста дълго време.
Дали всички загубили днес ще успеят тази нощ да възстановят колите и утре да се борят отново? Всичко зависи от техните екипи и среднощната работа върху колите. В утрешния ден освен голямата награда АТВ за последния останал на ход, ще има много други подаръци както за участниците, така и за зрителите. Кой ще грабне купата и какви изненади ви очакват в утрешния ден, заповядайте точно в 16:00 часа.
Тази година на първото събитие за сезона, единственият останал на ход тази неделя и победител в Луда Надпревара в Костинброд, ще грабне голямата награда АТВ 125сс-Модел SPIDER, чисто ново с големи 8 цолови гуми подходящо за деца над 12 г. и родители до 120 кг. Полуавтоматична скоростна кутия 3+1 (три напред, нулева и задна) тръгва на голям байр без да се чуди! Усилена рама и главини, шарнири с газови амортисьори, километраж, мигачи, клаксон, огледала, табелка с фабричен релегуриуем щемпел на цилиндъра. Товароподемност 120 кг.



Това далеч обаче не е всичко, защото Луда надпревара ще се проведе в още два града до края на годината и изненадите предстоят!

Вашият коментар