Club Eleven – любимото място за забавление в нощна София, отпразнува своя трети рожден ден с много изискано парти и звездни гости.

Екипът на клуба се беше постарал да зарадва своите клиенти с много подаръци, добро настроение и хубава музика.
По случай рождения ден Club Eleven разигра томбола с примамливи награди. Ваучер на стоийност 100 лв от клуба, ваучер на същата стойност за ресторант „Чехов 51” и уикенд за двама с Спа хотел „Рич”, Велинград – големите награди, към които апетитет проявиха всички гости.
Празничната украса, тортата и фойерверките допълнително внесоха настроение сред празнуващите. А сред ВИП гостите на партито се октои най-обсъжданата светска двойка – Благой Георгиев и Златка Райкова, Лъчо от „СкандаУ”и моделката Палома.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар