На 15 и 16 май, Костинброд ще бъде разтърсен от автогладиаторски битки. Те ще бъдат на събитието, за което всички ще говорят, а именно шоуто Луда надпревара.

По-малко от 72 часа ни делят от най-зрелищното шоу, чиято мисия е да се спре войната по пътищата. Мотото на събитието е „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“. Разбира се, до края на тази година, Луда надпревара ще се състои в още два града в България.

В шоуто, в което има много емоция, динамика и екшън, могат да участват всички със собственоръчно направени автомобили. Условието за участие е да имаш свидетелство за правоуправление и да бъдеш запознат с правилата и условията на Луда надпревара. Голямата награда е ATV.

Опитни каскадьори от страната и чужбина ще забавляват всички зрители и участници на грандиозното шоу. Каране на задни гуми, дрифт, скокове с мотори и огнена бомба – автомобил преминава и пламва целият в огън, боулинг с наредени автомобили, както и чудовищен джип, който преминава през колите като през масло..

Всичко това и още много изненади ни очакват на Луда надпревара. Не пропускайте да станете част от шоуто за което всички ще говорят.. И ще се помни дълго!

Билети могат да бъдат на място, както и на уебсайта LUDANADPREVARA.COM

Вашият коментар