За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner”. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с третата претендентка за титлата – Васка Джурова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Казвам се Васка Джурова,на 20 години и съм от град Гоце Делчев. Изучавам фармация в Софийски университет ,,Св.Климент Охридски“. Модел съм. През свободното си време обичам да спортувам.

2.Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– Реших да участвам в конкурса, защото обичам да се впускам както в различни предизвикателства, така и всичко свързано с модата! Мисля, че възможност като тази не е за изпускане.

3. На какво си готова за победата?

– Ще дам максимума от себе си, за да се представя на едно подобаващо и достойно ниво!

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– Не мисля,че съм по-добра от другите претендентки. Всяка една от нас притежава нещо специално в себе си, което я отличава от останалите. Въпросът е дали ще успееш да го откриеш.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– Поддържам фигурата си с активни тренировки и здравословен начин на живот.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Не,не съм.

7.Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– Една “queen of Sofia“ трябва да бъде естествена, лъчезарна, уверена, харизматична и не на последно място интелигентна дама,която има богата обща култура и мнение по различни обществени въпроси.

8.Какво мислиш за Covid-19?

– Създалата се ситуация както в световен мащаб, така и в България допринасе за развитие на икономическа криза.Covid-19 преобърна живота ни във всички аспекти. Също така много хора изгубиха живота си заради усложнения от вируса затова трябва да бъдем отговорни граждани и да спазваме ограничителните марки.

9.С какво се занимаваш в момента?

– Изцяло съм се концентрирала върху себе си,върху развитието си и висшето си образование. Паралелно с това не спирам да се интересувам от мода и да надграждам себе си в тази сфера.

10.Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– Очаквам преди всичко да се забавлявам в това вълнуващо предизвикателство и то да бъде изпълнено с много позитични емоции и незабравими моменти.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”? Как би използвала титлата?

– Да спечеля „Queen of Sofia“ ще бъде страхотно! Ще имам възможността да продължа да се развивам в тази насока и това ще ми проправи път към участие в подобно конкурси, а защо не и в международни? Бих я използвала , за да въздействам на всички момичета, които се колебаят или нямат вяра в себе си,да участват в конкурс за красота. Това би дало пример на всички момичета,че с желание и упоритост мечтите стават реалност.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Enchantress Lingerie, Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev , KK Lashes, Barbs Style, Sara Sweidan , Dinev Design.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар