За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner”. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с втората претендентка за титлата – Дарина Величкова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си …

– Казвам се Дарина и родом съм от гр. Варна. От няколко години живея в София. Любимите ми хобита са в сферата на спорта и музиката.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?

– Това е едно ново предизвикателство за мен и затова реших да се включа. Създаваш нови запознанства и приятелства и допълнително научаваш нови неща.

3. На какво си готова за победата?

– Не мисля, че трябва да има жертва за да спечелиш титлата. Необходими са старание, качества, но и късмет.

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?

– Винаги успявам да изпъквам и да бъда различна със своето присъствие и стил. Но въпреки това не бих подценявала другите кандидатки, защото всяка има своята индивидуалност и чар.

5. Как поддържаш тялото си?Как се храниш?

– За мен е важно да поддържам добра форма.Като цяло си падам по бойните спортове.Тренирам муай тай и ходя на фитнес а зимата карам интензивно сноуборд.

6. Участвала ли си в други конкурси?

– Не.Това ми е първият такъв.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?

– За мен всяка претендентка трябва да показва себе си,да бъде естествена и да не се притеснява от чуждото мнение, защото именно така хората може да оценят личността ти и да усетят харизмата ти.

8. Какво мислиш за Covid-19?

– Животът след Covid-19 стана по-различен, тъй като ни отне много неща, които до този момент сме приемали за даденост. Хората загубиха работите си, животите и близките си. Въпреки загубите, успяхме да пренаредим приоритетите си и да оценим истински важните неща в живота.

9. С какво се занимаваш в момента?

– Освен хобитата си в момента работя върху мои песни, както и бъдещи проекти и идеи.

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?

– За мен конкурса Queen of Sofia е едно ново предизвикателство, с което се надявам да се справя. Очаквам от конкурса възможност да се представя като личност, да се изявя като модел, както и да се запозная с нови хора със сходни интереси.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”?Как би използвала титлата?
– Спечелването на конкурса би ми донесло нови възможности за развитие на кариерата ми. Имам желание да се включвам в различни инициативи, рекламни кампании и други.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev ,Evgeni Vasilev coach, KK Lashes, Barbs Style, Enchantress Lingerie, Sara Sweidan,Flair.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар