Серията INSPIRED BY BIOFRESH ви предлага свежи, плодови, флорални, ориенталски, дървесни и много други неустоими аромати. Селектираните авторски парфюмни води на Biofresh ще ви спечелят с дълготраен аромат, концентрация на етерични масла до 20% и разнообразие на изтънчени аромати, отговарящи на всеки вкус. 5 забележителни категории Eau De Parfum (EDP), всяка от които предизвиква различни усещания и емоции – от ефирните и нежни флорални върхови нотки, през типичните сладки тропически ухания на летния сезон, до тежкия ориенталско-тръпчив аромат.

ВЗЕМЕТЕ 2 ПАРФЮМА „INSPIRED BY BIOFRESH“ С -20%

ПАРФЮМ 101 „YOUNG SPIRIT“ INSPIRED BY BIOFRESH

Ухаещ на утринна роса в цитусова градина, толкова нежен, цветен и лек, носещ духа на нестихващия младежки ентусиазъм.

Нотки на българка роза, люляк и момина сълза, които ще ви пренесат в пъстра пролетна градина. Грациозно докосващ, също като пеперуди в стомаха по време на роматнична разходка.

ПАРФЮМ 102 „URBAN LIFE“ INSPIRED BY BIOFRESH

Този аромат най-добре се носи от забързаната, заета жена, която знае как да използва ефективно всяка минута от ежедневието си. Лек, ефирен, спортен и активен. Ухание, което не се натрапва, но остава за дълго в съзнанието.
Започва да завладява още с върховите нотки на нежен бадем и фрезия. В сърцевината става по-женствен и цветен, благодарение на розата и жасмина, а също и на хелиотропа, чиито прекрасен аромат, пеперудите понякога използват, за да привличат партньорите си. Базови нотки на кедрово и сандалово дърво, премесени с чувственото ухание на бял мускус.
Оригинален, многопластов и полюсен, заради което е подходящ, както за деня, така и за нощта.

ПАРФЮМ 103 „FRESH START“ INSPIRED BY BIOFRESH

Ухание, което ни освобождава от вътрешни задръжки и ни прави свободни от предразсъдъци. Чувственият аромат на роза попада в нежната прегръдка на чистата момина сълза, за да ни вдъхнови за едно ново вълнуващо начало.А това начало започва с всяко впръскване. Намек за магнолия и флиртуващи нотки на божур, които остават за дълго в съзнанието.

ПАРФЮМ 104 „MODERN PRINCESS“ INSPIRED BY BIOFRESH

Примамлив аромат, вдъхновен от съвременната жена и създаден, за да опиянява без думи. Сърцевидните нотки на жасмин и портокалов цвят ще разкрят кокетната ви страна, докато балансираният аромат на бръшлян и розов пипер ще придадат усещане за сила и увереност. Контрастен и непредвидим, също както женската природа, този парфюм ще ви плени с многоликия си характер. От чувствен мускус, през слънчев кехлибар, до елегантен полъх на дървесните нотки, всичко в този аромат обещава да ви стане любим.

ПАРФЮМ 106 „INSPIRED BY BIOFRESH

Връхни нотки: Касис/ Праскова/ Мандарина/ Малина;
Сърцевидни нотки: Жасмин/ Ирис/ Роза/ Момина сълза;
Базови нотки: Дървесни нотки/ Мускус/ Ванилия/ Кедрово дърво.

ПАРФЮМ 107 „FRUIT OF SIN“ INSPIRED BY BIOFRESH

Разкошът си има име- парфюмът „Fruit of Sin“ притежава всичко, което сте търсили в един аромат- малко лукс, малко класа и изобилие от разкошни ароматни нотки.

ПАРФЮМ 110 „NEW FEELING“ INSPIRED BY BIOFRESH

Деликатен и нежен аромат, също както докосване на цвят от жасмин. Върховите нотки внасят екзотиката на розовия пипер, създавайки открояващо се усещане за предстоящо вълнуващо изживяване. Още първата среща с този аромат ни кара да затаим дъх в очакване на наслада.

 

ПАРФЮМ 110 „NEW FEELING“ INSPIRED BY BIOFRESH

Деликатен и нежен аромат, също както докосване на цвят от жасмин. Върховите нотки внасят екзотиката на розовия пипер, създавайки открояващо се усещане за предстоящо вълнуващо изживяване. Още първата среща с този аромат ни кара да затаим дъх в очакване на наслада.

ПАРФЮМ 111 „BLACK WIDOW“ INSPIRED BY BIOFRESH

С елегантност и стил ни приветства този парфюм, превъплащение на една изискана жена, която вече е намерила себе си. Мистериозен и страстен аромат, благодарение на загадъчния звезден анасон, цитрусовата сладост на мандарина и кокетната свенливост на мимозата. Силно и запомнящо се присъствие на сърцевидните нотки- флорално и открояващо се, също както сладкото първо вдишване на пролетни цветя след дълга зима. Коктейл от наслада, перфектно балансиран с намесата на сандаловото дърво и темпераментното пачули в базовите нотки. Прекалено нестандартен за типичния вкус, прекалено неустоим, за да остане незабелязан.

ПАРФЮМ 151 „SUMMER RAIN“ INSPIRED BY BIOFRESH

Вдъхновен от пъстрото ухание на праскови и виолетки, нежно докоснати от розови листенца. Отгледан в южните покрайнини на Италия, цитрусовия плод бергамот, се съчетава перфеткно със сладостта на мандарината и острия хатактер на черния пипер, избрани за върховни нотки в композицията.

Щастие в бутилка, прегръща и остава траен спомен за неустоим мускус, топло сандалово дърво и ветивер от далечни земи. Цветни, цитрусови и и дървесни аромати, допълващи се в хармонично съчетание, създадено, за да носи наслада.

ПАРФЮМ 152 „LADY IN RED“ INSPIRED BY BIOFRESH

Пленителен аромат, наситен с екзотични плодове и цветя, които ни пренасят в пищните и тайнствени земи на ориента.

Аромат, който не поражда колебания, а ни пристрастява още с първото впръскване. Царствената орхидея, нежният карамел и свежестта на зелената ябълка се преплитат в неустоима комбинация, която може да бъде оценена само от една истинска дама с изтънчен вкус.

ПАРФЮМ 153 „LESS IS MORE “ INSPIRED BY BIOFRESH

Модерен, дързък и обаятелен. Аромат, разказващ приказка, която ни пренася през тайнствата на гората до пищна плодова градина. Шедьовър в бутилка, разкриващ своята уникалност, благодарение на царствения божур и цитрусовите нотки.

ПАРФЮМ 154 „CAPRICIOUS BEAUTY “ INSPIRED BY BIOFRESH

Този аромат носи усещане за разходка в овощна градина през топъл пролетен ден. Сливата и крушата във върховите нотки, преливат от сладко намигване към загадъчния полъх на бръшляна. Магнетично ухание, което ще разкрие всичките си тайни, още с първия допир до кожата ви. Чувствен букет, съчетаващ роза „Дамасцена“, Жасмин и Орхидея. За да превърнем този аромат във ваша запазена марка, добавихме сандалово дърво и мускус, които придават чувството за неповторимост, което търсите.

ПАРФЮМ ЗА НЕЯ 157 „WITHOUT HESITATION“ INSPIRED BY BIOFRESH

Ще преоткривате женствеността си всеки път, когато попадне на вашата кожа. Очевидното ще се превърне в загадъчно, смелостта ще премине в свенливост, а нощта ще бъде особено тъмна преди залез. Градина от лимонови дръвчета по пътя към лотосово езеро. Люлякови привечери с привкус на божурови нотки ще карат кожата ви да настръхне. А щрихите на бял мускус и кедрово дърво несъмнено навяват ухание на безвремие.

ПАРФЮМ ЗА НЕЯ 162 „FREE SPIRIT“ INSPIRED BY BIOFRESH

Флорален, изкушаващ и игрив, също както юлски следобеден ветрец по крайбрежна ивица. Нотките на младостта ще усетим, очаровани от сладката праскова, прелестния жасмин и нежните розови листенца. Аромат, който донася със себе си песента на гларусите в ритъма на вълните. Червена ябълка, касис и изисканото френско грозде търпеливо ни приветстват във върховите нотки, подсказвайки ни, че това е парфюмът, който сме търсили толкова дълго. Базовите нотки балансират с въздържаните класически аромати на дървесна кора и мускус. Енергичен, уверен и неустоим парфюм, отговарящ изцяло на авантюристичния дух на съвременната млада жена.

ПАРФЮМ ЗА НЕЯ 164 „A MOMENT TO REMEMBER“ INSPIRED BY BIOFRESH

Това е ароматът, който ще събуди носталгичните ви чувства, връщайки ви към най-вълнуващите спомени, които съзнанието ви пази.

Разходка през късно лято, държейки плетена кошница с теменужки и малини в ръка. Поглеждаме към небето, където ни намига мек розов облак. Едва забележим полъх на портокалов цвят ни донася средиземноморския вятър. Намираме баланса на тази идилия в усещането за носталгия, което ни събужда смолата. И просто така се ражда още един спомен- за незабравимия аромат на „A moment to remember“.

ПАРФЮМ 201 „BELLY DANCE“ INSPIRED BY BIOFRESH

Женственo и съблазнителнo ухание, което провокира сетивата с нотки на свеж портокалов цвят и жасмин. Харектерният източен аромат на пачули носи усещане за богатство, аристократизъм и разкош.

Ярък и смел, така че да не остане без липса на внимание, благодарение на игривите нотки на кокос и червени плодове.

ПАРФЮМ 202 „MIND GAMES“ INSPIRED BY BIOFRESH

Аромат, който очарова и хипнотизира, провокирайки въображението на всички около вас. Сетивата ще се насладят на нотки от звезден анасон, съчетани с игривия аромат на мандарина и класното ухание на бадем. Тотално завладяни ще останете от базовите нотки на ванилия, карамел и сандалово дърво.

Опияняваща магия, затворена в малка бутила, тази вълшебна отвара ще ви омагьосва всеки път, в който я вдишате. Дързък, мистериозен, екстравагантен аромат, създаден за жените, които винаги получават това, което искат.

ПАРФЮМ 203 „MIDNIGHT SUN“ INSPIRED BY BIOFRESH

Вдъхновен от страстния аромат на жасмина, който ще откриете в сърцевидните нотки. Ухание, провокиращо въображението, карайки ни да мечтаем за среднощна разкодка под лунна светлина. Сладка ванилия и ароматна гардения изпъкват на фона на изискания бадем и дървесните нотки на кедровото дърво. Парфюмна композиция, която ще ви предаде невидимо обаяние.

ПАРФЮМ ЗА НЕЯ 207 „SEDUCTIVE DANCE“ INSPIRED BY BIOFRESH

Съвременна богиня съблазнява само с поглед.

Активни съставки:

Връхни нотки:Ананас/ Ядки;
Сърцевидни нотки: Жасмин/ Портокалов цвят/ Бели цветя;
Базови нотки: Мускус/ Кехлибар/Амбра

ПАРФЮМ 208 „WOMAN’S WEAPON“ INSPIRED BY BIOFRESH

Не просто парфюм, а чувство, което ще бъде помнено дълго. Съблазняващ и бляскъв, благодарение на базовите нотки в състава си- пачули, кехлибар и мускус. Игрив и провокиращ, благодарение на средиземноморския бриз на мандарина, розов пипер и слива. А сърцевидните нотки на родна българска роза, омайващ люляк и нежен жасмин, зараждат у нас усещането, че съвършенството е постижимо.

ПАРФЮМ ЗА НЕЯ 209 “ BEAUTIFUL MADNESS“ INSPIRED BY BIOFRESH

Аромат, който вдъхновява, провокарйки неподозирани усещания. Красота в стъклено шишенце, разкриваща необозримата сила на морето, откриващо наслада в безгрижието на кокосовата вода. Женствената гардения и срамежливия жасмин изпълват сърцевидните нотки, така че да ни създадат фалшива представа за нежност. Но само докато застъпят базовите нотки на сандалово дърво и мускуса, които да пообъркат сетивата ни съвсем. Аромат, пълен с изненади, също какво цветанта, вдъхновяваща и силна жена.

ПАРФЮМ 251 „UNLOCKING POTENTIAL“ INSPIRED BY BIOFRESH

Провокиращ, съблазняващ и страстен аромат, идеално подхождащ на самоуверенета жена със забележителен стил и излъчване.

Коктейл от цитруси, чувствена експлозия от карамел, портокалов цвят и кокосово мляко, нежно потушени от цветни и дървесни базови нотки. Опияняваща комбинация, която провокира с присъствие и открояващ се в тълпата аромат на класа.

ПАРФЮМ 252 „MIXED FEELINGS“ INSPIRED BY BIOFRESH

Приказка за страст, която разплава емоциите и отключва дори най-дълбоко скритите чувства, едва с първото впръскване.

Аромат на мандарина, ягода и лешник, който пленява сетивата. Ирис, портокалов цвят и нежна тубероза надникват от сърцевината, за да ви оставят напълно изкушени . Кедровото и сандаловото дърво се комбинират хармонично с пачули и упорито намекват за силен характер, примамливост и сексапил.

Дързък, див и провокативен. Парфюм, носещ пулсираща енергия и оставящ трайно впечатление у околните, понякога повече от добро.

ПАРФЮМ 305 „CLASSY LADY“ INSPIRED BY BIOFRESH

Чувствен и женствен аромат, който оставя всички заобикалящи в сладко опиянение. Неустоимата смесица от горчив грейпфрут и сладък ананас, подправени с розов пипер, ще ни изненада повече от приятно. Българската маслодайна роза се спогажда прекрасно с жасмина и иланг-иланга в сърцевидните нотки. А мускусът и ванилията допринасят за изтънченото усещане, което предизвиква всяко впръскване. Елегантен и запомняще се в семплотата си, точно както малката черна рокля, това е парфюм на всички времена.

За повече информация, посетете уебсайта на BioFresh.bg

Вашият коментар