За втора година в България ще се проведе конкурсът „Queen of Sofia“ в столичното заведение ,,Ginger Bar & Dinner”. Организатор и лицензиант на конкурса е Лейди България 2019 Ивана Славова. Bulgarianews.bg като медиен партньор на конкурса „Queen of Sofia“ ще ви срещне с всяка една от претендентките за титлата в блиц интервю. Запознайте се с първата претендентка за титлата – Никол Тодорова.

1. Представи се, разкажи повече за себе си…
– Казвам се Никол, на 20 години съм от град Димитровград, но живея в София.
Уча журналистика, занимавам се с танци и фитнес.

2. Защо реши да участваш в конкурса „Queen of Sofia“?
– Обичам да предизвиквам себе си, като си поставям цели, към които да се стремя и конкурса е една от тях.

3. На какво си готова за победата?
– Готова съм да дам всичко от себе си, за да докажа, че заслужавам короната на “Queen of Sofia”!

4. Кое мислиш, че те прави по-добра от другите претендентки за титлата?
– Мисля, че всяка от нас притежава различни качества и е достойна претендентка, но аз съм доста упорит и изпълнителен човек и смятам, че с това ще стигна до победата.

5. Как поддържаш тялото си?Как се
храниш?
– Тялото си поддържам с усилени тренировки във фитнес залата. Вегетарианка съм, изключително стриктно спазвам хранителния си режим, разбира се понякога си позволявам глезотийки.

6. Участвала ли си в други конкурси?
– Да, участвала съм веднъж в един по-малък конкурс.

7. Как трябва да изглежда една „Queen of Sofia“?
– Според мен една “Queen of Sofia” трябва да бъде млада, добра, възпитана и интелигентна дама, която отдава еднакво внимание, както на външния си вид, така
и личностното развитие.

8. Какво мислиш за Covid-19?
– COVID-19 изключително влоши икономическото и здравно състояние в целия свят. Промени изцяло начина на живот и ценностите ни.

9. С какво се занимаваш в момента?
– В момента се занимавам с танци, отделям доста време за развитието на социалните си мрежи, както и на тренировки и учение.

10. Какво очакваш от „Queen of Sofia“?
– Очаквам конкурса да отвори нови хоризонти за мен, да науча много нови неща и да постигна още една от моите цели, а тя е победата.

11. Какво би направила, ако спечелиш ,,Queen of Sofia”? Как би използвала титлата?
– Ако успея да спечеля титлата ще я използвам, давайки добър пример, участвайки в различни мероприятия с благотворителна цел.

Генерални партньори на събитието: Ginger Bar & Dinner, Harmony Suites, Pulse Fitness & Spa, Flair , Slavova Event Agency, Stoyan Radichev , Envy Beauty Studio, Art Studio Allure by Peyo Peev ,Evgeni Vasilev coach, KK Lashes, Barbs Style,Sara Sweidan, Enchantress Lingerie, Flair.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар