Днес ще ви представим един невероятен изпълнител на име Орлин или по-известен в музикантските среди като Орландо.Той е от България, но от години живее в Белгия. Занимава се с музика.Преди броени дни направи премиера на най-новото си парче на име ,,При мене се върни”,което за броени дни направи 200 000 гледания в собствения му Youtube канал.Днес ще говорим с него за новата му песен, семейството и бъдещите му проекти. Ето как отговори той на нашите въпроси.

1. Здравей Орландо, преди броени дни пусна новото си парче. Ще ни разкажеш ли повече за него?
– Здравейте, казвам на всички фенове, приятели и роднини.Преди броени дни пуснах новото ми парче,което се казва ,,При мене се върни”.За текста се погрижи Йордан Гергов,а аранжиемента, видеото и обработката са от Енчо Расимов.

2. Вече имаш собствен канал в Youtube,това означава ли,че вече сам се самопродуцираш?
– Имам собствен канал в ютуб ,но това не означава че се продуцирам сам,защото имам още договор до ноември със FGM, a след като ми изтече договора ще си работя сам, защото не искам да съм зависим от някого. Всяка жаба да си знае гьола.Youtube канала го направих с друга цел.Когато успея да събера 1000 абоната и започвам да изкарвам пари, ще ги дарявам за една кампания, която се свързана със Синдром на Даун.

3. Как се зароди идеята ти за новото парче,което се казва ,,При мене се върни”.
– Идеята за новото ми парче се зароди съвсем скоро.Тази музика е хит в Турция и ми хареса много и до като някой не е изкарал кавър от нея реших да сам първия, защото усещах че песента ще бъде много слушана. Енчо и Гегов ме подкрепиха с избора и ми казаха че ще стане хит.

4. Защо избра да направиш новата си песен в чужбина,а не в България?
– Защото живея в чужбина и не мога да съм в България,когато поискам.В чужбина живее семейството ми,тук е и работата ми.

5. Новата ти песен набира бързо популярност, как успя за броени дни да събереш 200 000 гледания?
– Благодарение на феновете ми и на това,че е хит в Турция успя да достигне толкова бързо такава популярност. Благодаря на всички, които ме подкрепят за прекрасните пожелания.

6. Подготвяш ли нова песен?Какво да очакваме от теб в близките месеци?
– Подготвям следващо парче,което ще излезе в края на годината.

7. Какво за теб е семейството?
– Семейството за мен е на първо място,те са моето богатство.

8. Би ли направил песен за децата си?
– Разбира се,че бих. Имам готов текст и музика,но това ще се случи през следващите години.

9. Обмислял ли си дуетна песен?С кой изпълнител би искал да направиш дует?
– Разбира се, че обмислям.Имам голямо желание да направя с Джансесер, Синан, Енчо.

10. Какво ще кажеш на хората, които не повярваха във втората ти песен?
– Благодаря им от сърце.Обичам ги всички.Нека бъдат благословени.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар