Ново 20 за KFC тази пролет – ресторант №20 от групата на Самекс отвори врати днес в Advance Business Center 🎈 в Младост 4 на ул. Самара 4. 🎉

Опитните ни готвачи ще приготвят вкусно пиле🍗 по тайна рецепта 🤫 и любими менюта с пиле и сандвичи🍔 за всички, заети с бизнес дела,

или живеещи наблизо. 😎

Заповядайте! 🏃🏃

Пилето в KFC се готви по уникална рецепта, създадена от полковник Харланд Сандърс преди повече от 70 години. Тайната на нашата оригинална рецепта е в 11-те билки и подправки. Оригиналната рецепта се съхранява в сейф в централата на KFC в Луисвил. Много хора са се опитвали да пресъздадат нашата рецепта, но има само едно място, където може да се насладите на прясно пилешко, приготвено в съответствие с традиционната ни рецепта – в ресторантите на KFC. Със сигурност ще помните този вкус дълго време.

Нашето пиле по оригинална рецепта е винаги прясно приготвено и панирано на ръка парче по парче от нашите специално обучени готвачи. Вече дълги години тези стъпки се изпълняват всеки ден, във всеки ресторант, затова пилето в KFC е толкова вкусно – finger lickin’ good!

 

Facebook Comments Box

By Бойко Манев

Бойко Манев е ескперт в областта на туризма с над 20 години стаж в градски и морски хотели. Има над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Познат е също и с книгата си „Щом аз мога и ти можеш“, на издателство Сиела, която излезе през 2015 г. Книгата придоби популярност с това, че е първата книга в стил приложна психология, книга за успеха, написана от българин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com