Една от най-успешните адвокатки в България – адвокат Мария Янева, получи невероятно признание, което стопли сърцето и душата ѝ.

Председателката на Софийски арбитражен съд, получи плакет и Бяла книга с послание “Да пазим децата”. Те ѝ бяха връчени от д-р Лилова, която е председател на Държавна агенция за закрила на детето. Именно по този начин, те слагат началото на едно бъдещо партньорство, в името на добрата кауза и на децата.

Припомняме Ви, че това е поредното признание за адвокат Мария Янева. Само преди няколко месеца, красивата и успешна адвокатка спечели две престижни награди – “Мисис дама на годината 2020” и ,,Знаменитост на годината 2020”. Г-жа Янева е председател на фондация “Искам бебе” и на изминалият си рожден ден, организира благотворителна инициатива в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар