На 17-ти април 2021г. БГ Радио стартира гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021! На официалния уебсайт на медията – https://www.bgradio.bg/ започна първият етап от надпреварата – етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях, трябва да получат номинации в следните десет категории:

● БГ Дебют

● БГ Песен

● БГ Текст

● БГ Изпълнител

● БГ Изпълнителка

● БГ Група

● БГ Дует/Вокална група

● БГ Албум

● БГ Видеоклип

● БГ Комбинация

Тази година екипът на БГ радио добавя една изцяло нови категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация. В нея попадат всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2020 г. В тази категория слушателите гласуват за съответната „комбинация“, а не за конкретна песен.

Съвместните проекти между артисти от различни музикални жанрове или формации се налагат като световна тенденция от години и за това БГ Радио взе решение да представи тази нова категория в надпреварата за Годишните Музикални Наградите на БГ Радио 2021!

БГ РАДИО – медията, която вече двайсет години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, е представила над 350 заглавия само в 2020 г. Въпреки обстановката през изминалата годината, българските музиканти не са спирали да творят и да представят нова, качествена българска музика.


Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги до сега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните музикални награди на БГ Радио се избира изцяло и единствено чрез слушателки вот!

Може да гласувате и чрез безплатното приложение на БГ Радио за мобилни устройства – radioplay.

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители, и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио !

Вашият коментар