Изключително нашумялата изпълнителка на „StudioTO“ Ивет, споделя че е изключително доволна от успеха на песента си с участието на Aлеко Филипов – Мънки.

Потърсихме Ивет за коментар по темата, а ето какво сподели тя пред човек от екипа ни.

1. Ивет, доволна ли си от успеха на актуалният ти сингъл с Мънки?

– О, да! Първо съм изключително признателна на Мънки, че взе участие в проекта и се съгласи да го направим, защото без него, нямаше да бъде това, което е в момента.

2. Какво споделят феновете за проекта, можеш ли да кажеш?

– Мога, разбира се. Постоянно получавам съобщения в социалните си мрежи, в които хората ме поздравяват за проекта и го определят като хит. Ще ти издам нещо, вече има интерес както от нощните клубове в България, така и от държави с български общности.

3. А какво ново подготвяш? Можеш ли да издадеш?

– Мога, да. Подготвям куп изненади, които съвсем скоро ще станат факт. Не искам да се ангажирам със срокове, защото дори самата аз не зная кой проект ще представя първо. Заредена съм с много положителна енергия и хъс за работа – очаквайте неочакваното!

Това сподели красивата и талантлива Ивет, която леко повдигна завесата около новите проекти и разпали любопитството на феновете.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар