Айви e артистичното име на най-новото звездно попълнение в музикалното семейство на “Пайнер”. Този творчески псевдоним е отличителния знак за музикалните проекти на Ива Атанасова – изключително популярна като моден стилист, собственик на агенция за красота, телевизионен водещ и журналист.

В музикалните среди до момента Айви е позната най-вече като успешен R&B и Hip-Hop изпълнител, но с присъединяването си към музикална компания “Пайнер“ тя е решила да атакува върховете и в поп-фолка.

Навръх рождения си ден тя направи премиера на новия й видеоклип – “Къде е купона“.  Айви дебютира в ефира на телевизия “Планета” с актуалния и провокативен сингъл “Ваксина”, записан с Ави Бенеди и Жокер. Певицата споделя, че създаването на сингъла “Ваксина” е вдъхновено от провокативния дух на ранните години на българския поп фолк.

До момента Айви фокусира вниманието върху себе си още с дебютния си сингъл “LOOK AT ME”, който е в колаборация с DIM4OU, както и със сингъла “KING”, записан съвместно с Кристо. Друго хитово парче на IVY – “On Fire” е реализирано заедно с Bobkata(MurdaBoyz). Вдъхновено от успеха на хитовите си дуети, талантливото момиче записва и самостоятелни проекти: “Boom Boom”, “Inside Us”, “Shut down”, “Shisha”, “Мъни,мъни”, “Мани, Мани”. Тепърва предстои Айви да разгърне творческия си потенциал максимално с подкрепата на музикална компания “Пайнер“, а днес отправяме специален поздрав към певицата за нейния рожден ден с пожелания за здраве, много успехи на музикалната сцена и безброй сбъднати мечти.

Вашият коментар