Топ изпълнителят, който нашумя около проекта си „Кеш“, споделя пред нашият екип че работи усилено по новият си проект.

Информацията, която Орландо разкри пред човек от екипа ни е, че усилено се работи по новият му проект. Заглавието на парчето е „При мене се върни“, дори успяхме да разберем кои са авторите. Песента е кавър на популярна турска песен, която е с аранжимент от Енчо Расимов. За текста, топ изпълнителя се е доверил на Йордан Гергов, а дали видеото е заснето и с кого – това също остава абсолютна загадка. Записите са осъществени в Белгия. Орландо стартира собствен YouTube канал, а премиерата се очаква именно там.

Факт обаче е, че с „Кеш“, Орландо успя да се открои на фона на останалите изпълнители и да си спечели любовта и интереса на меломаните. Феновете на жанра споделят, че ще наблюдават внимателно Орландо, защото залагат големи надежди на изпълнителя, а от своя стана, той обещава да не ги разочарова.

Тук ще може да откриете ново парче на Орландо. Orlando Official

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар