Момчето което прослави България и я доведе до престижното второ място на „Евровизия“ през 2017-та година, се прибра в България за кратко.

Подобаващо за звезда от неговият ранг, Кристиан отседна в един от най-добрите хотели в Европа, а именно хотел „Sense“ в София. Именно там, той бе настанен в президентския апартамент и се потопи в лукс, както и в спиращата дъха гледка към храм-паметник Александър Невски.

В социалната мрежа Instagram, Кристиан Костов сподели много интересни кадри от престоя си в България, които се радват на хиляди харесвания и редица коментари. Именно там, освен към хотела, Кристиан Костов изказа благодарности и към уважаваният медиен експерт г-н Атанас Лазаров.

Причината за идването на Кристиан в България е изтичащият му паспорт, но междувременно, той успя да даде и интервю за популярна българска телевизия. В интервюто си, Кристиан разказа доста неща, а сред най-впечатляващите бяха това че изпълнителят се занимава с дрехи, а и факта че е станал интроверт и е ограничил комуникацията си с хората.

Вашият коментар