Предизвикателствата на новата реалност ни изправят пред необходимостта да променим своите навици и рутина. Това, което не се променя обаче са нуждите на ежедневието. В този период на адаптация и разрастващата се дигитализация и онлайн пазаруване водещата компания за доставки foodpanda направи следващата стъпка в развитието си, доставяйки вече всичко за всеки в повече от 35 града.


През 2020 година технологичнaта компания, лидер в областта на онлайн пазаруването разшири гамата от стоки, които предлага, посредством разделяне на платформата на секции „Ресторанти“ и „Магазини“. Традиционната форма за поръчка на хапване от ресторанти бе допълнена с възможността клиентът да избира и поръчва каквото пожелае, с доставка в рамките на час.


Портфолиото от магазини е съобразено с потребителските нужди и търсене по време на извънредната обстановка. То включва:
Хранителни вериги – платформата си партнира с едни от най-големите и известни вериги за хранителни стоки. Предвид Covid пандемията хранителните стоки са едни от най-търсените и поръчвани през платформата.


Аптеки – Добавянето на аптеки към секция „Магазини“ бе от изключително значение за развитието на платформата и задоволяването на първостепенни нужди у потребителите, свързани с поръчка на медикаменти.
Дрогерии – Клиентите в 16 града у нас могат да поръчат онлайн близо 800 от любимите си козметика, био храни, продукти за бебето, дома и много други.


Потребителите могат да намерят още широк асортимент включващ цветя, стоки за дома, хранителни добавки, фермерски продукти, прясно изпечени ядки, както и храна за вашите домашни любимци.


През 2021 ще се стремим да утвърдим лидерската си позиция като продължаваме да се развиваме и да инвестираме в бъдещето на бързата търговия в България.“, сподели Изпълнителния Директор на foodpanda Ивайло Нецов.

Вашият коментар