Новото попълнение в каталога на фирма „Пайнер“ – Антонио, накара нежната половина от слушателите на поп-фолка до тотална истерия.

В кратко интервю за телевизия „Планета“, Антонио разкри доста неща. Младият изпълнител сподели че спорта го е научил на уважение и дисциплина. Изпълнителят на фирма „Пайнер“ допълнителни че най-голямото му постижение в бокса е 3-то място за купата на България. Певецът допълни че се е учил от най-добрите сред които Майк Тайсън, Рой Джоунс, Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Заради травма на окото прекъсва боксовата си кариера, но започва музикалната.



Всъщност, музиката е нещото, което най-много се отдава на Антонио. За дебютният си сингъл, певецът споделя че се влюбва от първо слушане. В „Идвам да те взема“ участие има и Таня Маринова, а меломаните не крият, че песента е тотален хит и се радва на топъл прием и голяма слушаемост. Антонио похвали доста Таня Маринова като не пропусна да благодари, че е приела да участва в проекта. Освен на своята колежка, Антонио благодари на Александър Попов и Петър Петров, както и на Деян Асенов и Добромир Николов.

За поп-фолк жанра, Антонио се изказа супер ласкаво и призна, че се учи от най-добрите изпълнители. На въпроса дали има приятелство в поп-фолка, той сподели че може да има – доказателство за това е приятелството му с Денис Теофиков, Александър Робов и Емрах. Дали би направил обща песен с тях, Антонио признава че би, стига да има подходяща музика и аранжимент.



Антонио разкри как поддържа перфектната си форма, а именно чрез фитнес, бокс и различни упражнения. На въпроса „Бокс или ноти?“, Антонио сподели че вървят ръка за ръка, но по-ското залага на нотите. Певецът разкри какво харесва в жените – това са ръцете и краката. А какво харесват те в него, изпълнителят отговори лаконично „Тайна“! На жените, Антонио каза да очакват нещо ново много скоро, а на мъжете да си пазят жените.



Разбира се, това е съвсем на място, предвид факта че Антонио бе сред най-харесваните момчета още преди да влее в музикалните среди. Малко след премиерата на първата си песен „Идвам да те взема“ – Антонио се превърна в блян за хиляди млади момичета, които нямат търпение да отворят клубовете и да посещават всяко участие на своят любимец.

Вашият коментар