Децата на Мисис България 2020 Гери Михалева с огромни постижения в сферата на музиката и театъра.

Наследничката на Неделина Цанева, Гери Михалева, е майка на 3 деца и по професия е фитнес инструктор, мотиватор и модел, бе зарадвана за пореден път от своите деца.

По всичко личи, че децата на Гери Михалева са наследили талантите ѝ и любовта ѝ към изкуството. Гери има 3 завършени висши образования. Децата ѝ се радват на големи успехи и редица отличия в сферата на киното, театъра, музиката и математиката.

Преди броени дни, децата на „Мисис България Интернешънъл“ спечелиха призови места на няколко престижни конкурса.

По-голямата дъщеря Моника, чиято страст са киното театъра, си извоюва второ място на ученическия конкурс „Моята България“, като бе оценена от актьори и преподаватели в НАТФИЗ. Председател на журито беше проф. д-р Любомир Гърбев, а останалите членове на журито бяха доц. Д-р Пенко Господинов и Светлана Ефендулова. Тя се яви в категория „Художествено слово“, където впечатли журито с разказа „Кръв от къртица“ на Здравка Евтимова.

А седмица по-късно, малката ѝ дъщеричка Габи, участва и в държавно първенство по модерен двубой в Пазарджик. Отборът, в който се състезава, спечели второ място сред конкуренция от общо 9 отбора от цялата страна.

Вашият коментар