Една от емблематичните изпълнителки на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Магда, безспорно разбуни духовете през последните дни.

Първо, тя представи дългоочаквания си Maahup в YouTube канала на музикалната компания „Hit Mix Music“, а не в този на фирма „Пайнер“. Това породи съмнения в меломаните дали певицата е напуснала най-голямата музикална компания, но за сега – всичко се пази в дълбока тайна.

Тук е момента да споменем, че Mashup-а на певицата се радва на топъл прием и висока гледаемост в YouTube. Нещо повече, още от премиерата си та чак до сега, видеото е в „Набиращи популярност“ видеа за България. Меломаните споделят че са много приятно изненадани от Магда и вече гледат на нея по друг начин.

В социалните си мрежи, Магда сподели че подготвя песен от хитмейкъра Оцко, с който певицата работи за първи път. В свое интервю за вестник „Телеграф“, Магда споделя че много залага на това парче и тепърва предстои да се заснеме видеоклип към него.

Новината за новият проект се приема много радушно от феновете на поп-фолка, които нямат търпение да чуят нещо ново от Магда. В интервюто си за вестник „Телеграф“, Магда споделя че е приела пандемията като възможност за рестарт на своята кариера. Тя дори допълва че има сериозен екип, който не я оставя да скучае и за миг. Междувременно, меломаните забелязват промяната в изпълнителката, която от ден на ден става все по-красива и представя проекти на все по-високо ниво.

Снимки: Теди Грозданов

Вашият коментар