Д-р Полина Паньова влиза в българската политика. Красивата лекарка ще се яви на предстоящите избори на 4 април като представител на гражданската организация „Български съюз за директна демокрация“ /БСДД/.

Д-р Полина Паньова влиза в българската политика. Красивата лекарка ще се яви на предстоящите избори на 4 април като представител на гражданската организация „Български съюз за директна демокрация“ /БСДД/.

Решението на д-р Паньова не е спонтанно. Преди две години тя споделя пред изданието bg-voice, че  за нея фразата „красотата ще спаси света“ не е само клише, а нейно верую, което тя споделя.

Полина живее  дълги години в Украйна, но се завръща в родината с огромното желание да се развива като специалист именно у нас.

„Обожавам родината си. Била съм на много места по-света, но категорично заявявам, че няма по божествено място от прекрасната България. Затова съм насочила силите и енергията си – да работя за благото на България и нейните деца“, казва емоционално д-р Паньова.

И допълва: „Не знам защо българите все гледат към чужбина, при условие, че нашата страна е една от най-красивите в света и предлага изключителни условия за туризъм. Това съчетание на море и планина е изумително“.

Тя е убедена, че само добре подготвени специалисти в различни области могат да осъществят така желаната промяна, затова призовава всички свои последователи и симпатизанти да гласуват с No.27 на изборите в неделя.

„Искам да възпитам и двамата си синове в любов към България, която е земният рай. До последния си дъх ще съм отдадена на тази кауза. За мен всяка цел е постижима, когато гориш в нея, когато повярваш, когато истински обичаш“, споделя огнената брюнетка.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия  международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия. Красивата лекарка печели и титлата „Мисис България Трансконтинентал“.

Тя работи за популяризиране на българската култура по света с международния проект „Мост на културата-мост на дружбата“, чиято идея е да сближи и популяризира Украйна и България най-вече чрез културата.

Вашият коментар