Часове след новата придобивка красивата Николета Лозанова даде своето екскулзивно интервю.




Какво е за теб усмивката?



– Усмивката е изразно средство. Аз си служа с моята, за да благодаря, да одобря, да очаровам! Също така тя е визитката на всеки човек и много държах моята да бъде безкомпромисно безупречна!



Имаше ли страх от зъболекар?



– Аз съм от едно поколение, което всякаш масово ненавиждаше в детството си посещенията при зъболекар. Признавам си, че не бях изключение.



Как избра д-р Павлова и екипа на дентална клиника ЕО Дент за своето лечение?



– Най-добрата реклама е „препоръката“, а по отношение на медицинска/дентална помощ, личният досег на някого е още по-важен, та в този ред на мисли, Азис бе човекът, който ме увери, че д-р Павлова е изключителен професионалист и се радвам, че му се доверих.





Как се чувстваш на стоматологичния стол и в ръцете на д-р Павлова?



– Като на SPA процедура (смее се). Спокойна, отпусната, уверена.



Сега изпитваш ли страх от зъболекар?



Не само че не изпитвам страх, а страхът е изместен от пълен релакс, сядайки на стоматологичния стол, в ръцете на д-р Павлова, аз си почивам истински, докато тя си работи.



Какво ти дава новата усмивка в работата, може би по- голяма -увереност, самочувствие ?



– Усмивката, която д-р Павлова ми сътвори е шедьовър! Хората ме виждат в нова, по-позитивна светлина, тъй като давам воля на хубавите емоции. Да не забравяме и че аз съм лицето на козметичния ми бранд NL Beauty и ще ме виждате все по-усмихната в продуктовите фотосесии.



Ти сияеш, сякаш си озарена от щастие. Каква е причината и има ли връзка с това усмивката?



– Разбира се, усмивката ми е като бижу, което искаш да си сложиш и да покажеш на целия свят, уверена, че погледите на всеки ще бъдат приковани, именно в него.



Болезнена ли беше процедурата?



– Категорично НЕ! Абсолютно безболезнена, а за случаите, в които анатомично има специфика, какъвто бе моят случай, тя поставя упойка и за нея няма невъзможни неща.



Това че, в едно посещение под специална упойка, седация или медицински сън се извършва интервенцията, даде ли ти спокойствие и сигурност?



– Безспорно! Времето ти минава като един миг и си преобразен.



Имаше ли болки или оток след изваждането на мъдреца и хирургичните интервенции, проведени от д-р Павлов и екипа на Ео Дент?



– Ни най-малки, дори и лек дискомфорт не усещах, а аз съм си чувствителна, така че щом аз не съм усетила нищо смущаващо, то камо ли повечето пациенти.



Д-р Павлови са зъболекарите на звездите. Те преобразиха усмивката и на Силвестър Сталоун. Защо според теб звездите поверяват усмивките си точно на тях?



– Фактите говорят! Видими и впечатляващи резултати, свързани с естетиката! Все повече ще нараства списъкът с доволните й пациенти, чийто живот ще променя чрез усмивка.



На кого искаш да се усмихнеш?



– На всеки, без изключение, защото съм сигурна, че освен красива, усмивката ми е и заразяваща с щастие околните!



Ти си символ на красота – какви препоръки може да дадеш за здравословен начин на живот и красива усмивка?



– По темата „здравословен начин на живот“ не съм капацитет, но относно красивата усмивка – моята формула – препоръка е: доверие в д-р Павлова, безупречна хигиена и идеалният за теб цвят червило от NL Beauty, което да подчертае перфектната ти усмивка!

Вашият коментар