Красивата носителка на приза „Мисис България Вселена 2020“ – Валери Стефанова изказа своят коментар по повод масовата ваксинация в държавата ни. Според най-красивата жена за 2020г. ваксината е твърде ново нещо за хората и никой незнае какво да очаква от нея. Твърде бързо е била създадена и точно това, според Валери е причината населението да не се ваксинира масово и по-голяма част от хората да отказват ваксинация.


„Твърде бързото създаване на ваксината, допринася за несигурността в българското население. Честно казано, бих казала,че наистина се страхувам от ваксинацията и на този етап не бих се ваксинирала – нито аз, нито семейството ми“-споделя миската.
Поради работни ангажименти Мисис България Вселена 2020- Валери Стефанова пътува постоянно по работа зад граница и споделя, че за разлика от много държави в момента в нашата родина е най-благоприятно за живеене.


„Всичко в Англия и повечето държави е затворено. Тук в България мога да кажа,че сме щастливци и имаме много голяма свобода. Надявам се съвсем скоро цялото това напрежение у населението да премине и да се нормализира всичко.“

Снимка: Кадър 7/8ТВ

Вашият коментар