Една от най-красивите и коментирани светски двойки, безспорно са Златка Райкова и Благой Георгиев. Каквото и да правят, те винаги са в устите на хората.

Златка и Благо са популярни личности и са пример за подражание на много млади момчета и момичета. С перфектните си визии и хубав начин на живот, двамата са сред най-следваните личности от България в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Дни преди да влязат в сила новите противоепидемични мерки, звездното семейство избра да отиде на почивка не къде и да е, а на най-доброто място във Велинград, а именно, хотел „Роял Спа Велинград„.

Ето защо всички предпочитат хотел „РОЯЛ СПА ВЕЛИНГРАД“

Красивата майка и дизайнер Златка Райкова, отговаряше на въпроси в социалната мрежа Instagram, а един от въпросите бе, дали ѝ харесва Велинград. Златка отговори, че много ѝ харесва, дори отбеляза профилът на хотела.

Освен Златка и Благой, компания на звездната двойка прави и техният син Благо, както и другите две деца на футболиста. По всичко личи, че двамата си отдъхват от забързаното ежедневие в София, а хотел „Роял Спа Велинград„, със сигурност ще ги зареди с много положителна енергия за предстоящите им ангажименти.

Последвайте „Роял Спа Велинград“ навсякъде:

Instagram профил

Facebook страница

Уебсайт

Снимка: Инстаграм

Вашият коментар