Днес рожден ден празнува, една от най-красивите жени в България, а именно очарователната Моника Валериева.

Моника всъщност е сред най-красивите жени на Балканите, а нейният живот е мечта на всяко младо момиче. Пътят който Моника Валериева извървя от участия във видеоклипове, корици на списания и престижни награди и конкурси, я направи това, което е – една от най-влиятелните жени в България. Моника дори има фючъринг в хит на Джордан, както и една самостоятелна песен без клип, която се радва на голям интерес от меломаните, които често я питат, дали няма да запише и втора. На този етап обаче, Моника няма такива планове.

Към днешна дата, Моника Валериева е сред най-следваните дами в социалните мрежи, а в профилите ѝ можете да намерите снимки от различни дестинации, както рекламни фотосесии, така и снимки от личният живот на красавицата.

Към днешна дата, Моника Валериева е успешен ръководител и собственик на „Miss Monika Cosmetics“, която набира все по-голяма популярност и се радва на одобрението на нарастващият брой доволни клиенти.

Нашият екип пожелава на Моника Валериева да бъде винаги толкова щура, да бъде все така красива и винаги себе си. Останалото го постига с огромна лекота.

Снимка: Виктория Сиракова

Вашият коментар