Вторият музикален проект на Ивет като част от “StudioTo”, направи своята музикална премиера в YouTube канала на лейбъла.

Всъщност, още с премиерата на първият си проект “За теб да има”, певицата прикова вниманието на феновете освен с визия, а и с талант. За музиката, аранжимента и текста на новото парче, Ивет се е доверила на изцяло нов екип.

“Да, да” е заглавието на новото музикално предложение на Ивет, а голямата изненада е че идва на фючъринг с една от най-големите звезди на “Fantasy Group Media”, а именно неподражаемият Алеко Филипов – Monkey. Музиката и текста да дело на Ева-Марти, а аранжиментът е на Силвестър Матеев – Силвър. Силвър е и режисьор на видеото, а оператор е Райко Райков.

Лентата на “Да, да” е заснет в HAREM, а Ивет изкушава като сексапилна брюнетка. С първият си проект като част от “StudioTo”, Ивет бе блондинка, но видимо татуираната красавица не спира да изненадва меломаните както с талант, така и с ефектна визия.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар