3D веждите са лесни за поставяне, изглеждат напълно естествено, защото са изградени от истински косъмчета, залепват се с хипоалергична лепенка и няма да се отлепят докато вие не ги отстраните!

Хората с тежки заболявания като алопеция, преминаващи през химиотерапия или вече преминали такава, често имат проблем с това, че веждите им падат! При някои това е само временно, но често това състояние се запазва във времето за по-дълъг период!


За да запазят външния си вид хората често прибягват до ежедневно рисуване на веждите или направени такива с вкарване на пигмен!

Вече не е нужно да правите всичко това съветва специалистът в перманентния грим и микроблейдинг г-жа Вили Боршукова собственик на салон Магама.
Тя съветва всички дами, които искат да бъдат с красиво изглеждащи вежди без да губят от времето си с поставяне на 3D вежди!

Да това вече възможно, без излишни манипулации 3D веждите са лесни за поставяне, изглеждат напълно естествено, защото са изградени от истински косъмчета, залепват се с хипоалергична лепенка и няма да се отлепят докато вие не ги отстраните!

Г-жа Боршукова препоръчва този вид поставяне на вежди на хора особено силно засегнати от алопеция,при която е опадала не само косата, но и веждите или са преминали химиотерапия и са загубили веждите си!

Този вид вежди са подходящи и за хора, чиято кожа трудно задържа пигмент и не е препоръчително прилагане на процедури като перманентен грим или микроблейдинг!

3D веждите са в различни форми и натурални цветове според различните типове лица, за да може лесно и удобно клиентите да изберат подходящия вид за себе си!

Поддръжката им е супер лесна, само поставяте нова лепенка и отново може да ги използвате!

Никога повече не се тревожете как изглеждате без вежди, не се мъчете да ги рисувате ежедневно! Опитайте с поставяне на 3D вежди!
Пълната гама от модели може да разгледате в салон Магама!

Запишете си час за консутация на 0898777740 или 070090074
София, ул. Дамян Груев 46
magama.org
magama-shop.com

Вашият коментар