Мариета Захариева (в ляво) и Биляна Йотовска представят продуктите на Bactojoy,
Bactojoy Femine е нов пробиотичен продукт, който благоприятства за оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм.


С настъпването на пролетта всяка дама е вдъхновена да изглежда блестящо, да се погрижи за визията и самочувствието си. Пробиотичният продукт Bactojoy Femin може да се окаже ключ към бързо постигане на мечтаните цели.

Това споделя бизнесдамата и носителка на титлата „Мисис България“ Мариета Захариева. Преди две години Мариета Захариева основава фирмата „Булгар Биотик“ ЕООД – производител на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.

Bactojoy Femine е нов пробиотичен продукт, който благоприятства за оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм. Подпомага нормалната функция на имунната система, както и естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като запазва оптимално Ph и минимизира възможността за инфекции. Спомага за намаляване на възпалителните процеси. Подпомага естественото производство на късо-верижни мастни киселини. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Естествен източник на фибрис много лек лаксативен ефект.Има успокояващ и подмладяващ ефект. Подпомага нормалното фукциониране на стомашно -чревния тракт и укрепва защитните функции на организма. Допринася за естествения детокс на организма. Работи в полза на естествения хормонален баланс

Прилага се с цел профилактика, при вагинални инфекции, за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора, в периоди на повишен стрес, при смяна на сезоните, като съпътстващо лечение, възстановяване на баланса на стомашно-чревна флора, по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение.

Булгар Биотик е иновативна компания за производство на пробиотици и пробиотични продуктис поглед към традициите и най-новите постижения на науката. Производството се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът се състои от водещи учени и технолози, които контролират всички процеси и следят за постигането на най-високо качество и полезност на всеки продукт.

Вашият коментар