Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки.
Заминаването ни до Африка,Занзибар искахме да бъде по различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа.

Първия в мисията подари усмивка на децата от Занзибар, подкрепи г-н Георги Пасев,един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка,за да телепортираме от България в Африка.
Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един детайл, всяка една малка подробност.
И не съжаляваме.
Мощна подкрепа ни оказаха българския производител на натурален чай Ботаникъл. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай, семейна фирма с повече от 25-годишна история.Лично на г- н Христо Байков за всички консултации,идеи и подкпрепа.

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.


“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.”, каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.


Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров палети от здравословен чай от Botanical tea , оризов чипс Rice up, дрехи от Pause u Flair и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид от лидера Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър Мото Мабанга – хотел Верде Занзибар – клуб за членове. Огромни благодарности и за г-н Георги Пасев, собственик на туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и
Илко Петков
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „БОТАНИКЪЛ ЕУ“ ЕООД

“Докосвайки се до децата на Африка,Занзибар ( израснали без родителски грижи ) и до майка Сузана, ръководител на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да разчитат на нас.
Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.”, допълни пред медиите още д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.

“Сърцето ми се стопи, когато вечера получих съобщение от възпитателката на сиропиталището, която искрено благодари за отделеното време и сподели огромната радост на малчуганите от дарените усмивки и подаръци. Българският натурален чай Botanical tea и здравословния оризов чипс
RiceUP! ще имат децата за закуска.
Pause и Flair дариха летни тениски и шапки за най-малките.
Всичко това ме прави значим и удоволетворен от извършеното благородно дело. Искахме,взимайки с нас енергията и позитивната философия на Африка, да дадем и ние частица от нас. Искахме да дарим повече усмивки! Повече радост, повече грейнали детски лица. “, развълнуван сподели емоцията си организаторът Атанас Лазаров.

Вашият коментар