ART izba – най-голямото студио за рисуване и вино в София!

„ART izba“ всъщност е новото име на „Ministry of Art“, което отваря врати за първи път през октомври 2017 г. Само след две години „Ministry of Art“, през 2019 г. отваря врати и в Благоевград. Още по същото време започва и проектът за най-голямото студио в София, а може би и в страната. Поради пандемичните обстоятелства проектът бива временно прекратен, като екипът е изправен пред дилемата да запази студиата в София и Благоевград или да продължи с проекта за най-голямото студио в столицата. Така през декември 2020 г. студиото в София затовря врати. Това дава началото на най-голямата промяна в историята на „Ministry of Art“, а именно промяна в името – „Ministry of Art“ СТАВА – „ART izba”

„ART izba“ е най -новото, интригуващо, интересно и забавно място в сърцето на София. Място, където можеш да преоткриеш себе си и своите възможности, като нарисуваш своя шедьовър с помощта на нашия инструктор. Едно уникално място, където в рамките на 3 часа забравяш за ежедневието, рисуваш, наслаждаваш се на прекрасното вино и се запознаваш с нови, позитивни и интересни хора. Още с влизането ще си запленен от уютната и вдъхновяваща обстановка, от чувство за хумор на нашите инструктори и специално подбраните предложения за рисуване. В края на вечерта ще можеш да вземеш със себе си своя шедьовър -това е уникален и незабравим подарък за теб или за твой близък човек. Нужно е само да направите първата стъпка. Всички необходими материали ще получите на място. Обадете се и запазете своето място сега! Местата са ограничени.

Йовица Миленов е роден в Щип, Македония. Завършва Националната художествената академия в София, специалност живопис. Един от младите и атрактивни улични артисти на столицата, който прави блиц рисунки със спрей – SPRAY PAINTING – space painting, рисуване на космически картини със спрей. През 2017г стартира първото си студио за рисуване и вино в София -„Ministry of Art“, последвано от още едно в Благоевград. Към момента, само 3 години по- късно, Йовица Миленов реализира проекта за най- голямото студио за рисуване и вино в столицата-„ART izba”.

Снимки: Хайлайф

Вашият коментар