Цвети Разложка избра да подари незабравимо изживяване на своя син Никола Москов , а именно почивка в космополитният Дубай.

Компания на красивата Цвети Разложка, прави и Мисис България Роксана Кирилова, с която ги свързва красиво приятелство. Цвети Разложка и Роксана Кирилова релаксират и събират тен.

„Предпочитам децата ни да имат красиви спомени и преживявания с нас, отколкото подаръци!“ – това е и коментара на самата Цвети Разложка.

Незабравимите моменти са запечатани в ефектни фотоси, които могат да бъдат видяни в социалните мрежи на двете красавици. Приказното изживяване за рожден ден, включва изкачване на най-високата сграда в света, спускане по най-страшната пързалка, както и на най-бързата такава и са се возили на най-високото виенско колело в света.

Похвално е, че двете красавици са пропуснали да посетят баровете и нощните клубове, а са се посветили изцяло на децата си и това, те да си изкарат повече от незабравимо. За Цвети Разложка и Роксана Кирилова, Дубай се превърна в дестинация за плаж, почивка, хубави ресторанти и незабравими детски забавления.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар