Най-новият проект на Alex Mills направи своята премиера в официалният Youtube канал. Песента е в колаборация със Стефано, а във видеото участват над 20 деца .

Текста отново е на самият изпълнител,а за видеото се довери на популярният влогър Venim.

За детството си изпълнителят си спомня само с усмивка. Имал е прекрасно детство, изпълнено с много безгрижни моменти и много приятели. Изпълнителят е родом от София и никога не е криел,че обожава родният си град.

„Имах прекрасно детство.Напълно различно от това,което новото поколение има. Нямаше телефони,нямаше компютри, интернет… Но беше истинско и незабравимо. Сега когато разказвам на децата от квартала те ме гледат странно и дори немогат да си представят това,което аз и моите приятели сме правили,когато сме били деца. В детството ми всеки имаше развита ценностна система. Нямаше го този негативизъм, който сега има всяко дете. Никой не го интересуваше кой какви обувки има,дали е с последен модел телефон… Всички гледахме да си играем и да ни е весело заедно. А в момента всеки гледа да е с последна марка определен тип телефон, да е с маркови дрехи и да стои надменно да пуши цигара и да коментира злобно този,който няма финансовата възможност да си позволи маркови дрехи и скъпи телефони.“-споделя изпълнителят.

Вашият коментар