Нов скандал се заформи в поп-фолк средите. Певицата Ивет, която представи музикалният си проект „За теб да има“, изказа възмущението и разочарованието си от своят колега Мариян Маринов.

Поводът е именно песента на Ивет „За теб да има“, която направи своята премиера през 2020-та година. Много фенове откриха прилика между нея и новото музикално предложение на Мариян Маринов, което идва в колаборация с.. Рашия. Проектът е със заглавие „Te Merav“ и само преди няколко часа направи своята премиера. Освен със скандалното участие на Рашия, проектът бе сравнен от феновете с този на Ивет, а именно „За теб да има“.

Самата Ивет не остана длъжна и избухна със статус в социалните мрежи. Ето какво гласи той. Прилагаме текста, без редакторска намеса.

„Здравейте, мисля че е време да сложа край на тази дилема, защото два дни чета всякакви глупости навсякъде! Първо, песента ми никога не е трябвало да бъде дует. Бях помолила Мариян Маринов да изпее вокалите в песента ми, но в последствие се наложи да ги махна, защото са взаимствани от друга такава и това щеше да доведе до редица проблеми! За да не го разкарвам отново до София, новите вокали изпя колегата Аркан! Тогава Мариян ме попита дали може да използва вече записания вокал за новата си песен, но нямам спомен да съм дала разрешение да ползва и музиката и текста! Освен това, след като всичко по тази песен е платено от мен, незная какво означават думите му “нейната си песен в нейния вариант”, тъй като и двата варианта (тук е момента да спомена, че песента е правена от Николай Росенов и аранжирана от Калоян Коцев и за това има два варианта) съм платила лично аз! Пожелавам на колегата успех с песента и следващия път да се научи да пита, никога нямаше да откажа! А Вие, очаквайте съвсен скоро новата ми песен, в която се включи един уникален изпълнител, сещате ли се кой е?“

Именно с това изказване, Ивет хвърли бомбата че подготвя нов хит, в който участие ще вземе популярен изпълнител.

Вашият коментар