Собственичката на марката „Lady Universe“ Цвети Разложка и носителката на титлата „Lady Universe 2020“ Eмилия Иванова, заснеха фотосесия на спортна тематика, облечени в най-новата колекция на спортният бранд „Flair“.

Фотосесията е заснета в най-добрата верига фитнеси и партньори на конкурса „Pulse Fitness & Spa“. Марката „Lady Universe“, насърчава и поощрява здравословния начин на живот. Именно затова, участнички от над 40 държави ще посещават залите на „Pulse Fitness & Spa“ по време на престоя си в България. Припомняме Ви, че веригата фитнеси „Pulse Fitness & Spa“ са предпочитани както от родният хайлайф, така и от обикновените хора. Веригата разполага с 10 фитнес клуба и 120 професионални треньори.

С нетърпение очакваме ситуацията с COVID-19 да се нормализира и претендентките за титлата „Lady Universe 2021“ да пристигнат в началото на лятото за финала на конкурса..

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар