Днес по случай Денят на Влюбените кънтри певицата Лили Друмева пусна новия си сингъл и видео „Runaway Man”. Mузиката и текста са на певицата, а записите са направени от Стамен Янев. В продукцията участват музиканти от Чехия и Словакия – Пепа Малина (цигулка) и Михал Барок (мандолина). Китарите са изсвирени от Райко Пепеланов и самата нея. „Runaway Man” е шестата готова авторска песен от предстоящия самостоятелен албум на певицата, който се планира да излезе в края на 2021 година.

Към новия сингъл, преди около месец Лили Друмева засне и подходящ видео-клип с участието на младия актьор Денис Никифоров, в ролята на „бягащия мъж”. Кадрите са направени в софийското метро на спирка „Театрална”. Оператор и режисьор на лентата е Владимир Василев, с когото певицата има дългогодишно партньорство.

Насладете се на видео-клипа, който посвети по случай Деня на влюбените кънтри певицата и журналист Лили Друмева.

Лили Друмева-О‘Райли е музикален журналист с повече от 15 години опит в БиБиCи, Ретро радио, Радио София, Хоризонт, ББT, Радио Бинар. Специализирала е кънтри и блуграс музика в САЩ по програма „Фулбрайт“. Тя е и автор на книгата „Настроение с Лили – музика в 50 теми“, която представя голяма част от класическите американски музикални жанрове и емблематични звезди.

От 20 години насам Лили е пионер и двигател в развитието на кънтри и блуграс музиката на Балканите. Тя е член на борда на Европейската и световна кънтри и блуграс асоциация, където представя Източна Европа. Лили Друмева-О‘Райли е и певица, автор на песни, създател и фронт-музикант на най-успешната българска кънтри и блуграс група „Lilly of the West“. Тя е продуцент и издател на 11 студийни албума, организатор на европейски турнета и концерти. „Lilly of the West“ имат престижни награди от конкурси в Нидерландия, Франция и САЩ.

Лили е основател и директор на ежегодния международен фестивал за автори-изпълнители „Sofia Singer Songwriter Fest“, на който предстои юбилейно пето издание през октомври тази година. Oт 2014-та тя е представител на българо-американската фондация в обществена полза „Български център по предприемачество“, а от 2018 година насам е неин изпълнителен директор.

http://www.lillydrumeva.net

Източник: Диктофон Медия

Вашият коментар