Това е мотото, което от далечната 1969 г. до днес олицетворява нестихващите усилия за постигане на успеха на бранда Nabeel,който можете да откриете във верига парфюмерийни къщи в България Al Amar.



История на марката



Asghar Adam Ali (Al Attar) основава марката Nabeel през 1969 г. Старателните грижи, които полага за нея са като на баща към децата му – присъства във всички моменти и трудности към достигане на велики постижения.

Ахмед Хамед ( Египет ) – международен експерт аромати



Al Attar създава процъфтяващ бизнес чрез постоянство и усърдна работа, спазвайки строги стандарти за качество. Накрая постига мечтата си и създава едно съкровище – качествена парфюмерия, предназначена да както за мъже, така и за жени.

Започвайки от значението на думата „Nabeel“на арабски „Благороден“, днес можем да заключим, че благодарение на визионерското управление на създателя си и последващите усилия на целия екип на Nabeel, името вече се е превърнало в символ на една процъфтяваща компания.



Продукти с марката Nabeel



Колекциите, които брандът Nabeel предлага в България , могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за въздух.



Концентрирани парфюмни масла Nabeel



Благоухание, скъпоценен допир, докосване доприродата, съвършена плътност, чувствен аромат. Може да се каже много за парфюмните масла на Nabeel и все пак думите не могат да опишат опиянението и очарованието, което ви обгръщат, когато ги нанесете по тялото си. Мислите ви пренасят в палата на шейха и с полъха на вятъра, носещ главозамайващ мирис на зрели екзотични плодове и неземно уханни цветя, вие се понасятеназад във времето на легендите. Всичко оживява пред очите ви, отпускате се и отдавате на покоряващото въздействие на най-скъпо масло от уд, сандалово дърво, пачули, ветивер, амбра, в най-чистия им вид или умело комбинирани с бергамот, рози, мускус, орхидеи, жасмин и ванилия. И с всяко вдишване поемате различен аромат. Едно е сигурно, умът ви се успокоява и не иска да напусне това състояние на така мечтаната нирвана. Несравнимото качество на парфюмните масла е доказателство за тяхната трайност, независимо дали сте под жаркото слънце или в прохладните морски води.

Маслата са подбрани така, че да подхождат на мъже и на жени, а някои от тях са унисекс.







Парфюми Nabeel



Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, които носят мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Nabeel. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесните ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. Изберете отличителния характер на продуктите на Nabeel, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате. Ароматите се предлагат във варианти за мъже, за жени и унисекс.



Bakhoor Nabeel



Бакхур, или bakhoor е съвършеното изделие за вашия дом. Мястото, където човек прекарва най-желаното си време заслужава награда. Копнежът по спокойствие, удоволствие и сигурност правят избора на аромат за дома много прецизен. Тук е ролята на бакхур. Това е изненада, която не сте и сънували. По своята същност, бакхур представлява аромат за дома на блокчета или фини стърготини, направени от дървесината на най-ценните дървета, от които се извлича скъпоценното масло от уд.

Поставен във вашия дом, бакхур заема централна позиция, която допълва вашите парфюмни аромати. Освен, че ароматизира помещенията, той внася незабавна положителна енергия, защото както са казали египтяните, а те разбират от аромати: „Където влезе хубав аромат, лошата енергия излиза“. Ароматите на бакхур са различни, както флорални-мускусни, така и дървесно-ориенталски. Те разкриват очарованието на скритите ухания на иланг-иланг, лавандула, салвия, артемизия, канела, кедър, бял мускус, амбра, ветивер, сандалово дърво, шафран, карамел и много други. Гамата от bakhoor, която Nabeel предлага, може да отговори и на най-изискания вкус. На една ръка разстояние пред очите ви ще оживее цялата магия на Изтока.



Дезодоранти Nabeel

Nabeel държи на качеството и пълнотата, затова в гамата продукти за грижа за вашето отлично преживяване на Изтока са включени различни дезодоранти с аромати, разработени за всеки вкус. Свежест, чувственост и страст ще намерите в женските серии, а неустоимост, непреклонност, сила, стил и сигурност – в ароматите за мъже. Nabeel не признава ограниченията, затова има цяла серия от унисекс аромати. Ключът към всичко е в използването на качествени и ценни суровини, като дървесни масла, богата палитра от цветя, плодови комбинации, дори подправки и билки. Неподправеният мирис на ориенталската магия от ванилия, мускус, рози, сандалово дърво, пачули и много други се долавя от разстояние. Бъдете неповторими, заложете на Nabeel.



Освежители за въздух Nabeel

За Nabeel всички помещения са важни. Няма как да бъдете някъде, без да сте придружени от ароматите, които сте избрали да представят същността ви. Представете си, фини капчици от аромат, изпълващи стаята, в която сте избрали да прекарате времето си. Избухващите молекули на амбра, успокояващите нотки на пачули, наситеният аромат на сандалово дърво, цъфтящите орхидеи, рози, магнолия, жасмин, покоряващите ванилия, карамел, лавандула и мускус, участват в магията от благоухания, които ще са с вас, каквото и да сте избрали да вършите. Те ще ви съпътстват и ще допринасят за изпълнението на задачите ви през деня или ще ви помогнат да се отпуснете в наслада на заслужена почивка. Допълнете колекцията си от аромати, доверете се на Nabeel.



Специално за празника на влюбените 14.02

тук всеки посетител може да сътвори и свой индивидуален парфюм смесвайки различни любими аромати в личен бранд.

https://www.instagram.com/p/CLBjCLdDFy-/?igshid=1jqt8ojb2xng3





Nabeel можете да откриете и онлайн – www.al-amar.bg

Вашият коментар