Членове на ПП „Републиканци за България“ сигнализират за непочистена пътна настилка на автомагистрала „Тракия“.

Към момента преминаването в района на Вакарел е силно затруднено. Леки и тежкотоварни автомобили стоят на място поради непочистения участък. Образували са се километрични задръствания.
Прогнозата за времето от дни ни дава информация, за която пак не сме подготвени, а отново потърпевши са гражданите, които се опитват да се приберат по домовете си.
Републиканци за България апелираме Агенция „Пътна инфраструктура“ да си свърши работата, както и министър-председателят Бойко Борисов да упражнява контрол не само върху ремонтите в малките населени места, за да събира гласоподаватели предизборно, а поне до края на мандата си да покаже, че поне веднъж може да се реагира навременно.

Източник: Републиканци за България

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар