Днес ще ви представим една прекрасна дама.Тя е модел, водеща,инфлуенсър и носителка на титлата ,,Lady Universe 2020“.Тя е Емилия Иванова.Корените на Емилия са от Украйна, но живее от малка в България. Емилия се радва на голяма популярност в социалната мрежа ,,Инстаграм”, където има над 60 хиляди последователи.Ето как отговори тя на специално зададените ѝ въпроси от сайта Bulgarianews.bg.

1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
– Бих била по смела и решителна.

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?
– Зависи от хората. Мнението/съветите на близките ми хора винаги ще имат значение за мен. За всички останали мога да кажа, колкото хора, толкова и мнения, не мога да обръщам внимание и да угодя на всеки.

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
– Да няма бездомни хора и животинки.

4. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
– Ще им кажа, че съм им благодарна, че се съмняваха в мен, защото това ме подтикна да работя двойно по-упорито и да стигна двойно по-далеч от колкото очаквах. И все още продължавам.

5. Каква е тайната на успеха ти?
– Тайната на успеха ми е, че много трудно се отказвам.Колкото и да не се получава нещо, ако съм си казала, че ще стане, с труд и отдаденост винаги се получава.

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?
– Щастието за всеки е различно. Моето щастие е аз и близките ми да сме здрави, сплотени и да знам, че винаги имам тяхната подкрепа, както и те моята.

7. С какво искаш да те запомнят хората?
– Не искам да ме запомнят с нищо друго освен с добрина. Това за мен е най-важната черта на всеки човек.

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
– По-скоро не.

9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
– От гледна точка на модата ми попречи, защото голяма част от ревютата и модните ангажименти, в които трябваше да участвам бяха отложени. От гледна точка на SMM агенцията не, дори напротив , тъй като всичко се дигитализира.

10.Какво би казала на младите,които тръгват тепърва да се занимават с маркетинг в социалните мрежи?
– Хаха, да се заредят с търпение, желание и мотивация.

11.Какво да очакваме от теб през тази година?
– Аз ще продължавам да развивам себе си, своя Инстаграм и бизнеса ми. В момента работя по един много интересен проект, но когато стане официално ще ви разкрия за какво става въпрос.

12.Разкажи ни малко повече за твоите занимания?Как минава един твой ден?
– При мен винаги е пълна лудница!
Заради разнородните ми занимания и увлечения, всеки мой ден минава различно. Има дни, в които съм отдадена изцяло на работата във фирмата ми и да правя маркетинг кампании, статистики и т.н В други дни имам модни ангажименти. Разбира се, се старая да прекарвам време с близки и приятели, да спортувам и да се развивам интелектуално. Разнобразието в ежедневието ми помага да не се отекчавам и всеки ден ми е приключение.

13.Как се става успешен инфлуенсър?
– За да си успешен инфлуенсър трябва да имаш интересен живот и да си интересен човек. Да има с какво да си полезен на последователите си и да комуникираш с тях.

14.Какви съвети би дала за развитие на Инстаграм профил?
– Всеки, който иска да развива Инстаграм профила си го съветвам да говори за това което обича, да говори за това което разбира и в което е добър. Да влага старание и креативност, в създаването на постовете, които публикува. Да бъде личност, която да служи за пример на аудиторията и най-вече да обръща внимание на последователите си, защото без тях той е нищо.

15.Забелязваме,че освен успешен инфлуенсър се занимаваш и с моделство. Какво те запали в модата?
– Аз съм модел много отпреди да съм инфлуенсър. Благодарение на моделството и това, че давам съвети на момичетата, които искат да се развиват в модната индустрия, аз станах популярна и в Инстаграм.
Точно какво ме запали в модата не мога да кажа, знам само, че не мога да си представя живот, в който да не съм модел!

16.През 2020-та година спечели международния конкурс ,,Lady Universe”. Какво значи това за теб?
– ,,Lady Universe” за мен означава признание от всички хора, които се занимават с кастингите и подбора на участничките от цял свят. Признание от моите последователи в Инстаграм, защото тяхната подкрепа и вярата им в мен ми осигуриха победата.

Изключително съм благодарна на Цвети Разложка- собственичката на Lady Universe, за тази възможност да нося титлата и това престижно звание.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар