ПП „Републиканци за България“ е първата официално регистрирана партия от Централната избирателна комисия за участие в предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021г. Това стана факт благодарение на членовете и симпатизантите на формацията, които събраха над 31 000 подписа в рамките на една седмица.

Бързата регистрация и отличната работа на структурите ни дават увереност в успеха на предстоящия вот. В следващите седмици предстои да представим секторните си политики и цялостната ни политическа програма. В нея ще изложим предложенията си за управлението на страната.

Вследствие на добрите си резултати до момента смятаме, че ще постигнем целите си и ще бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент.

Източник: Републиканци за България

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар