Днес, рожден празнува един от най-успешните адвокати в България, а именно адвокат Мария Янева.

Мария Янева е адвокат и председател на Софийски арбитражен съд. Освен адвокат, Мария е съдия и зад граница в Париж, Вашингтон и Москва.
Г-жа Янева е председател на фондация „Искам бебе“. Носителка е на титлата „Мисис дама на годината 2020“.

През трудната за всички ни 2020-та година, адвокат Мария Янева организира благотворителен рожден ден,на който успя да събере над 10 000лв,а сумата бе дарена на две семейства от гр. Дупница за ин витро процедури. Разбира се, благодарение на фондация „Искам бебе“ стотици семейства са се сдобили с дечица.

Нашият екип изказва най-искрени и сърдечни пожелая за рожденият ден на младата и успешна дама. Няма да крием, че се възхищаваме на успехите ѝ, както и бихме се радвали, ако в България имаше повече хора като нея. Нека бъде много здрава, обичана и все така успешна.

Адв. Мария Янева получи награда в категория „Кауза“ от „Мисис Дама на годината 2020“

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар