Днес рожден ден празнува, един от най-добрите ментори и мотиватори, а именно Сър Николай Шарков. Уважаваният господин е Приор на Малтийския суверенен орден „Св. Йоан Кръстител“, рицари на Малта.

Сър Николай Шарков е президент и основател на финансовата екосистема „TITAN EVOLUTION“. Спряган е за пионер в глобалната финансова икономика.

Мисията му е създаване на алтернативни финансови проекти за защитени пасивни доходи. Също така, той се стреми да превърне благотворителността в институция, изграждаща нови успешни лица, на хора, загубили надежда.

Николай Шарков е носител на приза „Знаменитост на годината“ за 2020-та година в категория „Бизнесмен“.

Нашият екип пожелава на сър Николай Шарков да бъде все така успешен, продуктивен и винаги да отстоява доброто и добрите каузи.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар