Риалити звездата от „Игри на волята“ Марешка Бардем, която в последно време е забелязвана все повече в любимата й Варна, подкара уникалната най-нова S-ка на Мерцедес само месец след световната премиера.
Моделът, който се очакваше с нетърпение от заможните дами и господа, е оборудван с всички екстри и най нови технологии на автоиндустрията.



Колата може да комуникира с водача и да забавлява пътниците докато пътуват – нещо, което се случва за първи път с помощта на интелигентната система MBUX.
Ориентирана към бъдещето, така представят от Даймлер техния флагман. Към бъдещето е погледнала и моделът Марешка. която упорито се е заела да учи графичен дизайн и да представи своите иновации след време.



Тепърва предстои да разберем дали в месеца на любовта красивата варненка ще разкрие повече за личния си живот, който засега загадъчно пази и се наслаждава в лукса на лимузината от Щутгарт. А дали пък черната тузарска кола не й е подарък именно за предстоящия празник на влюбените?!
Марешка е най-запомнящия се участник от първия сезон на риалити формата „Игри на волята“. Зрители са категорични, че предаването дължи успеха си на нея и красотата й, която ни радваше от малкия екран.

Вашият коментар