Днес ще ви представим фитнес моделът Виктор Ангелов.Виктор е на 25г. от град Бургас. Ангелов е печелил награди в престижни конкурси и притежава множество спортни отличия. Продуцент и водещ е на предаването ,,10 фит минути с Виктор Ангелов“.Съвсем скоро ще издаде и собствена стихосбирка.Ето как отговори той на специално зададените му въпроси от сайта Bulgarianews.bg

1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?
– Като всеки човек, аз също съм допускал грешки и съм съжалявал за тях, но нашите грешки са наши уроци, а уроците ни правят такива, каквито сме! Така че, щом е станало, така е трябвало да стане!

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?
-За жалост е оказвало влияние през по-ранните ми години. Като тинейджър нямах финансови възможности и трябваше да работя, за да получа това което искам, от там имах комплекси, които се изразяваха в агресия, но спорта ме вкара в правилният път. На по- късен етап, когато започнах развитието си, доста често оставах неразбран, попаднеш ли под прожекторите, често се случва да усещаш както позитивизъм, така и негативизъм. За щастие, това единствето ми послужи, като мотивация!

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
-Със сигурност нямаше да има гладни хора и да има насилие над животните.

4. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
-Ще им благодаря, защото те бяха моята мотивация през годините, също така ще им пожелая здраве и много щастие!

5. Каква е тайната на успеха ти?
-Тайната ми за успехите, както в кариерата, така и в личен план е, че никога не се отказвам. Натискам газта, тогава когато трябва да спра!

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?
-Тя е супер простичка- поставям си малки цели и ги постигам една по една!

7. С какво искаш да те запомнят хората?
-Като човек, който винаги се е опитвал да види доброто в хората и никога не се е предал!

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
-Да, за мои грешки, но както казах, грешките ни изграждат като личности.

9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
-Определено, не мога да правя това, което най-много обичам- да тренирам хора, които са ми се доверили. Но и това ще мине!

10.Какво би посъветвал младите,които тръгват по стъпките ти?
-Съвета ми е да не нарушават принципите и морала си! Доста по-трудно си пробива, но успееш ли, ще знаеш че единствено само ти си причината за успехите си! А какво по-сладко от това!

11.Какво да очакваме от теб през 2021г.
-Със сигурност ще направя 3-ти сезон на предаването ми ,,10 фит минути с Виктор Ангелов“ , ще издам първата ми стихосбирка ,, Стихосбирката на Виктор Ангелов“ , ще направя дебют като треньор на състезатели по културизъм и още много проекти!

12.През 2020-та година спечели награда от ,,Знаменитост на годината”2020,какво значи тя за теб?
-Това беше една невероятна емоция. Тази награда беше отражение на труда ми и труда на моят екип. Една моя мечта, която се превърна в реалност и бе оценена!

13.Носител си на титлата King of fitness,какво ти донесе тя?
-Аз бях дебютният победител в конкурса и поставих началото на една традиция. За мен тази титла е нещо специално, защото сравнение с другите, тя беше тази, която ме описваше най-добре!

14.Как се роди страстта ти към фитнеса?
-От дете съм спортна личност, имам отличия в колективни спортове, като- футбол, хандбал, волейбол.
Също така съм тренирал и индивидуални спортове като борба и бокс, но фитнеса е било това, което стана мое ежедневие в продължение на 12 години.

15.Как реши да създадеш предаването ,,10 фит мин с Виктор Ангелов”?
-Това беше една моя мечта. Като тинейджър често виждах съучениците си, да подръжават на хора, които не се грижеха се здравето си. Ние сме поколението на 90-те и изкушения като наркотици и алкохол са масови. Исках да дам гласност на родните ни състезатели, на хората които се грижат за външия си вид, защото за жалост в България на мода са други личности. Аз исках да променя това и ако успеем на един наш зрител да променим вижданията за здравословния начин на живот- за нас би било победа и всичко е имало смисъл. Това е причината да продължавам!

16.Кое е нещото,което те изстреля в кариерата ти?
– Това че съм себе си, с всички хубави и лоши страни, с първоначалният си бургаски диалект. Но винаги останах себе си и за мен никога не е имало значение кой седи срещу мен, а това какво е отношението му към мен и околните!

Благодаря за страхотното интервю, пожелавам ви късмет и нека има повече медии като вас.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар