Певицата Магда привлича все повече внимание в социалните мрежи. Чаровната изпълнителка е активна в Инстаграм само от година, но напоследък профилът й се превърна в истинска сензация. Впечатление прави и новият имидж на певицата, която напоследък изглежда все по-различна и красива на всяка нова снимка, привличайки вълна от позитивни коментари от страна на феновете.

През последните месеци, Магда се превърна и в предпочитано рекламно лице на някои брандове, позирайки в красиви фотосесии. Не липсва и хейт от страна на недоброжелателите, които коментират, че Магда се е “покрила” от медийното внимание през последните години, за да легне под ножа и да се подложи на редица интервенции за разкрасяване. Пред нашият екип, изпълнителката коментира:

“Новият ми имидж не се дължи на пластични операции! Повече от година за това как да изглеждам изцяло се грижи екип от хора, които искат да покажат най-доброто от мен и да ме покажат в съвсем различна светлина. Една напълно нова Магда. И мисля, че сме на прав път.”

Магда често споделя и лични моменти от ежедневието и снимки с малката си дъщеричка Никол, която само преди няколко дни стана на 3 годинки. По всичко личи, че певицата е твърдо решена да се покаже в нова светлина и силно мотивирана за работа. Феновете вече са в трепетно очакване на нова песен от нея, след добрия успех на последните й два сингъла “Тегля майни” и “Отпечатък”, с които Магда започна нов етап от кариерата си.

Вашият коментар