Международният конкурс Lady Universe, чийто собственик е Цвети Разложка, ще се проведе в началото на лятото. Това обяви самата Цвети Разложка пред нашата медия. Конкурсът трябваше да се проведе през есента на миналата година, но поради пандемията от Covid-19 провеждането му се отложи.


От достоверен източник научихме, че тази година броят на момичетата, които ще участват, ще бъде над 40. Сред по-популярните представителки на държави са Гамбия, Република Саха, Казахстан, Австрия, Германия, Индия и др. Както всяка година конкурсът ще се проведе в 3 кръга, а момичетата ще бъдат оценявани от международно жури.

В края на 2020-та година бе избрана и победителката от онлайн гласуването в социалната мрежа Instagram. Гласуването бе изключително оспорвано, а вотът бе много близък. Победителката от онлайн гласуването е Емилия Иванова, която е претендентка от Украйна. В момента Емилия живее в България и се занимава с маркетинг. Тя не крие радостта си от победата, като споделя, че не е очаквала. Допълва, че това е прекрасен завършек на странната 2020-та година, която изпратихме.

Официален ,,Instagram” профил на конкурса:https://instagram.com/ladyuniverse.official?igshid=19m3kpxvxog5r

Facebook Comments Box

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bulgarianews.bg

Харесайте нашата фейсбук страница!


This will close in 15 seconds

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com