Днес ще ви представим една прекрасна жена.Тя е модел и музикант. Завършила е Музикалната Академия „проф. Панчо Владигеров“ със специалност флейта и пиано като втори инструмент. Като модел покорява световните модни сцени и работи за марки като La Perla, Donnа Karan New York, Zuhair Murad, PINKO, John Richmond и др. Приема професионалните си ангажименти отговорно, с професионализъм и отдаденост. Обича да изпипва нещата до последния детайл.Диана е снимала за множество популярни списания,сред които ,,Maxim” и ,,GQ Italy”.Ето как отговори тя на специално зададените ѝ въпроси от сайта Bulgarianews.bg.

1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
– Бих инвестирала в Bitcoin.

2. Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?
– Не обръщам внимание на тези неща, хората винаги ще говорят.

3. Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?
– Аз мога да променя само себе си и да дам пример на останалите. Защото развитието на един човек зависи от самия него, а не от критикуване и намиране на проблема някъде другаде. Хората трябва да се вгледат дълбоко в себе си и да започнат да намират собствените грешки които правят, за да може да се развиват и да бъдат най-добрата си версия! Това за мен е разковничето да променяме света в който живеем! Всичко се крие в нас самите.

4. Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?
– Да гледат повече в собствената си паничка, а не в чуждата.

5. Каква е тайната на успеха ти?
– Отговорност, професионализъм, отдаденост, много работа и прецизност към детайлите.Не се отказвам и знам, че няма нищо лесно в живота!

6. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?
– Верни и добри приятели, успешен бизнес, пътешествия, вечери с цялата фамилия на голяма маса и задължително хубава музика това са нещата които ме зарежда с много хубава енегия.

7. С какво искаш да те запомнят хората?
– Труден въпрос! Може би с това че съм предствила България на високо ниво, със собствения си стил, елегантност, възпитание, класа и интелигентност. Надявам се да съм добър пример за младите и подрастващите момичета.

8. Има ли нещо, за което съжаляваш?
– Съжалявам, че не се престраших да пътувам като модел на по-ранна възраст.

9. Попречи ли Covid-19 на твоята работа?
– Да,разбира се, много ревюта и събития бяха отменени и нямаше как да путувам. Много планове се провалиха.

10.Какво би казала на младите,които тръгват тепърва да се занимават с мода?
– Да бъдат смели, активни, да не се отказват и да не чакат някой друг да им свърши работата…

11.Какво да очакваме от теб през 2021г.
– Зависи от това как се развият нещата заради covid-19, но човек трябва да се приспособява към всичко случващо се така че очаквайте повече присъствие от мен в дигиталния свят.

12.Кой е най-големия ти успех,който си постигнала в модата?
– Това че работих успешно и живях в Милано в продължение на 6 години.

13.Кои са най-популярните брандове, с които си работила?
– La Perla, DKNY, Pinko, Jhon Richmond, Zuhair Murad, Pronovias, Marithe francois girbaud.

14.Как се роди страстта ти към модата?
– Обожавах да следя и гледам Ftv и непрекъснато чувах от приятели и роднини че трябва да се занимавам с това. След като го чувах постоянно, накак си повярвах в себе си че мога да бъда модел.

15.Ако не се занимаваше с мода, какво смяташ че щеше да работиш?
– Най-вероятна щях да се занимавам с това което съм завършила, а именно музика.

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар