Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работна среща в офиса на партията в район „Люлин“.

„Много мотивиращо е да видиш хора на различна възраст, с различни професии, които са част от Републиканци за България и заявяват позицията си за реалната промяна в страната, в която трябва да бъдат изградени ясни правила за политиките, с видими резултати и да се сложи край на популизма и липса на отговори на неудобните въпроси“, заяви председателят на партията.

Павел Вълнев сподели разочарованието на българите живеещи в чужбина, от липса на адекватна политика на правителството спрямо тях, за високомерието и обричането на невъзможност на над 2 млн. българи да гласуват на предстоящите избори. „Нека да не забравяме, че и те са български граждани и също са част от нашата Родина България“, каза зам.-председателят на партията.

Цветанов и Вълнев дадоха висока оценка за работата на Деян Нинов, че успешно реализира младежките политики свързани със спорта и децата в район „Люлин“, както и за добре свършената организационна работа в лицето на временния областен координатор за София- град Петко Чамов.

Административният секретар д-р Виктор Серафимов сподели за успешната регистрация на Републиканци за България за участие в частичните местни избори на 28 февруари.

Срещата продължи с учредяване на партийния клуб в Люлин, според устава на партията.

Източник: Републиканци за България

Вашият коментар