Откриха офиса на Републиканци за България в ж.к. „Надежда“ 3, на ул. „Подпоручик Футеков“ 1. На събитието присъстваха председателят на партията Цветан Цветанов, зам. -председатят Павел Вълнев, Петко Чамов временно изпълняващ областен координатор за София-град, Владимир Владимиров, Маргарита Иванова, и Емил Стефанов, отговорници за районите „Надежда“ и „Връбница“.

След откриването бе проведена и среща, на която бяха обсъдени актуални теми като предстоящите частични местни и парламентарни избори, гласуването на българите в чужбина, демографската ситуация и политика. Акцент беше поставен и върху важността на структурите, както и тяхна роля за успешно представяне в изборите през 2021 г.

Направен бе анализ на ситуацията в районите „Надежда“ и „Връбница“. Бяха планирани краткосрочни и дългосрочни мероприятия на структурата в района.

„Основната цел в предстоящите избори е да достигнем до негласуващите, които са около 50% от населението ни, с реални решения и представяне на секторните ни политики“, заяви Цветан Цветанов.

От своя страна Павел Вълнев сподели за проведените срещи през последните дни в Чикаго, с представители на бизнеса и неправителствените организации занимаващи се и с утвърждаването, и съхраняването на идентичността на българските традиции зад граница.

Източник: Републиканци за България

Вашият коментар