Днес Ви срещам с един човек, който признава, че работата е негово призвание. Какво сподели Наско Папазов пред мен, каква ще бъде предстоящата колаборация на „Studio N Stage“ и трудно ли е да имаш собствен бизнес? Отговорите на тези въпроси, можете да прочетете в интервюто ми с него.

Здравей, първо искам да ти благодаря че прие поканата ми за интервю. Как си, надявам се да те намирам в добро здраве?


– Здравей,да добре съм,напоследък все по-високо ценим това!


За никого не е тайна, че ти самият си коафьор и собственик на студио за красота „Studio N Stage“. Кажи ми, как се роди любовта ти към косите и прическите?

– Да, на нашият пазар – тайни няма.
Да се занимавам с фризьорство, се оказа моето призвание, а идеята се породи от любовта ми към модата и красивото, към изкуството.

За съжаление, през 2020-та година, светът бе в капана на COVID-19, а пандемията се отрази на всички нас като психика, финанси и всичко. Би ли ми споделил, как се отрази при теб и как се отрази на бизнеса ти?

– В ситуации като тази, от голямо значение е да се фокусираме върху онези малки скрити позитиви, които могат до наклонят везните в наша полза. Аз се възползвах от малкото свободно време, което преди нямах и открих нови възможности за развлечение и развитие както в личен, така и в бизнес план.

Много често, хората споделят, че фризьорите са като психолозите, с малката разлика, че след това си тръгваш с прическа. Как би коментирал това?

– Звучи доста добре и мотивиращо за мен. Аз вярвам, че нашата професия е много повече от занаят, вярвам че можем да дадем много повече от красива визия на нашите клиенти. Можем да бъдем за тях дори и съветници.


Трудно ли е да започнеш самостоятелен бизнес? Как се реши на тази крачка?

– Не е трудно да започнеш,трудно е да продължиш.Трябва много труд, енергия, постоянство и любов. Да създам „Studio N Stage“ ми се стори логично и необходимо, защото имах концепция по-различна от прилаганите на пазара, следвам я и я развивам и до днес вече цели 9 успешни години.


Всъщност, имало ли е момент, в който ти е идвало да се откажеш?

– Не съм от хората, които се отказват. Аз съм много последователен и не оставям нищо недовършено.




Верен ли е израза, че новото е добре забравено старо?

– Доста често да, но най-добре е когато добавим и доза развитие!

Забелязва ли се „залез на русото“, както все повече се говори? Свидетели сме как популярни блондинки станаха брюнетки?

– Нормално е трендовете да се сменят и да се следват. Съветвам само да не е на 100% и не на всяка цена, за да запазим все пак индивидуалноста си.

Ако можеш да се опишеш с три думи, кои ще са те?

– Опитай ти.


Съвсем скоро, предстои нещо много много интересно – първото в България студио за красота и фотостудио на едно място. Как се роди идеята за партньорството между „LShot Leo Kirilov“ и „Studio N Stage“?

– Ето това е дълга история. Ще се опитам да направя резюме.
С Лео сме приятели от 13 години и от известно време мечтаем за това. Той е много артистична личност, дълго време търсеше начин да се изрази. Когато преди няколко години ми каза, че си е купил фотоапарат, казах си „Супер!“. Дни по-късно ми показа някои кадри, които ме впечатлиха! Личеше си, че има виждане за заснемане. Посъветвах го да наблегне на това, защото има нещо, има талант! Във времето работихме по много проекти заедно на различни локации и в различни студиа, така че, когато взех решение до отворя още един салон, аз го поканих да работим заедно като направим и фотостудио в него.

Какво си пожелаваш да ти се случи през 2021-ва година?

– Пожелавам си да сме здрави,също така успех и развитие.


Наско, благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти много успехи, както на теб, така и на „Studio N Stage“ и нямам търпение за колаборацията му с „LShot Leo Kirilov“. Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам им да намират винаги онова което търсят, както и да имат красива и усмихната 2021!

Вашият коментар