Основна задача пред общинския координатор Христо Николов ще бъде изграждане на местни структури в Община Карлово за провеждане на кампанията за избор на народни представители в следващото Народно събрание.

“ Целта ще бъде извеждането на преден план на знаещи и можещи хора, които ще работят за народа. Искаме да изградим структури във всички населени места в общината, които познават добре проблемите в населените места. Община Карлово е една от най-големите в област Пловдив и е изключително важна за реализиране на целия проект и задачите, които сме си поставили“, каза за KarlovoPress.com новоизбраният общински координатор Христо Николов.
Той съобщи, че вече има изградени структури в Карлово, Баня и Войнягово.
На областно ниво, общинската организация ще бъде представлявана от Христо Николов и бизнесмена Теодор Шойлеков.
Христо Николов е единственият представител от областта в експертната група за сектор „Земеделие“ на партията „Републиканци за България“.
Източник: Karlovopress.com

By Християн Гьошев

Християн Гьошев е главният редактор на сайта Bulgarianews.bg. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. Пиар е на едни от най-популярните светски личности, както и на няколко от най-уважаваните бизнесмени. Собственик и организатор е на светските награди ,,Знаменитост на годината” и на конкурси за красота и е инициатор на множество благотворителни и културни събития.

Вашият коментар