Музикална компания „Пайнер“, може да се похвали с ново и актуално име в каталога си.

Неговото име е Антонио Асенов, но ще бъде под псевдонима Антонио. Той е познат от видеоклиповете „Мило мое“ на Денис Теофиков, „Акула“ и „Тръгвай си“ на Емилия и Денис Теофиков и „Мамино синче“ на Емануела и Джия. Именно тогава, зрителите на телевизия „Планета“ се запознаха с Антонио и признават, че са се влюбили в него от пръв поглед.

Антонио е изключително голям професионалист в областта на бокса, дори именно това е завършил в спортното училище. Антонио е бронзов медалист на България за 2017-та година за „Купата на България“. Това далеч не е първата и последна награда за Антонио, защото след нея, той получава редица спортни награди и отличия.

Разбира се, страстта на Антонио към музиката не е от сега. Той е от семейство с музикални традиции, но от много малък, Антонио се ориентира към ударните инструменти. Сцената не му е чужда, а от края на 2020-та година, Антонио е част от каталога на фирма „Пайнер“.

Какъв ще бъде дебютният проект на представителят на зодия Лъв, съвсем скоро ще разберем, а до тогава, можете да последвате Антонио навсякъде:

Facebook страница

Instagram профил

Вашият коментар